Bāzes rūdīts stikls 0,3 mm iPad Pro 11 ''

0
Informācija
Preces kods: 69537
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Baseus
Garantija: 12 mēn.
7,15€ Bez nodokļa: 5,91€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Baseus 0,3 mm rūdīts stikls iPad Pro 11'' modelim

Iegādājieties pareizo aizsardzību savam iPad. Baseus rūdītais stikls sastāv no vairākiem slāņiem, kas pasargā jūsu ierīces ekrānu no plaisām kritiena rezultātā. Turklāt izstrādājums neietekmē attēla krāsu un attēla kvalitāti, kā arī nodrošina ātru reakciju uz pieskārienu. Turklāt tas ļauj atbloķēt ekrānu, izmantojot sejas noteikšanu.

Īpaši iPad Pro 11"

Stikls ir īpaši izstrādāts iPad Pro 11" ekrānam. Tāpēc tas lieliski pieguļ ekrānam un pilnībā to nosedz, nodrošinot maksimālu aizsardzību. Turklāt malās ir atstāta šaura vieta ierīces vāciņam.

Efektīva aizsardzība

Nebaidieties sabojāt planšetdatora ekrānu. Baseus rūdītais stikls ir izgatavots no vairākiem slāņiem, lai nodrošinātu vēl labāku aizsardzību. Pateicoties tam, displejs netiks bojāts pat tad, ja planšetdators nejauši izslīdēs no rokām.

Neietekmē attēla kvalitāti un planšetdatora darbību

Baseus rūdītajam stiklam ir raksturīga augsta caurspīdība, tāpēc tas nemaina attēla kvalitāti. Turklāt tas netraucē planšetdatora darbību, nodrošinot ātru pieskārienu reakciju un precizitāti.

Ekrāna atbloķēšana ar sejas noteikšanu

Ar to Baseus izstrādājuma priekšrocības nebeidzas. Stikls ir veidots tā, lai tas neaizsedz kameru. Tāpēc varat viegli izmantot iespēju atbloķēt ekrānu ar sejas noteikšanas funkciju.

ZīmolsBaseus
ModelisSGBL021102
Biezums0,3 mm
SavietojamībaiPad Pro 11"
Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.