Universāla durvju un logu izolācijas blīve - viegla uzstādīšana, trokšņa samazināšana, energoefektīvs blīvējums

0
Informācija
Preces kods: 61505
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Iso Trade
4,50€ Bez nodokļa: 3,72€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 10+ gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

PRETAIZSVĪŠANAS BLĪVE

PERFEKTĪVA IZOLĀCIJA - blīvējums aiztur aukstumu un nelaiž siltumu, tāpēc dzīvoklī ir siltāks un zemākas apkures izmaksas. Tas labi darbojas arī karstās dienās - tad tas nelaiž karstu gaisu dzīvoklī, kur ir patīkami vēsi.

UNIVERSĀLS - to var izmantot gan durvīm, gan logiem. Tas labi darbosies gan ar iekšdurvīm, gan ārdurvīm. Lieliski aizsargā pret aukstumu, caurvēju, smakām, kā arī pret putekļiem un netīrumiem.

Viegli uzstādāms - to var viegli pielāgot lielākajai daļai durvju un logu, vienkārši noņemiet putuplasta ieliktņus un sagrieziet tos atbilstošā garumā. Tas nebloķē

LIETOŠANA - blīvējums ir arī lieliska izolācija pret troksni, pateicoties tam, tas lieliski noderēs dzīvokļos daudzdzīvokļu namos vai īres namos, kur kāpņu telpas ir skaļas un jūs lieliski dzirdat katru savu kaimiņu soli.

SPECIFIKĀCIJA - garums: 85 cm, krāsa: melna, iespēja saīsināt, pildījums: putas, svars: 50 g.

SPECIFIKĀCIJA

  • garums: 85 cm
  • melna krāsa
  • saīsināšanas iespēja
  • pildījums: putas
  • svars: 50 g

Ideāls risinājums ikvienam cilvēkam, kuram traucē pastāvīgs caurvējš mājā vai dzīvoklī. Pretvēja blīvējums lieliski atrisinās šo problēmu, nodrošinot mājiniekiem komfortu un siltumu. Sildītājs zem durvīm būs piemērots gan ārdurvīm, gan iekšdurvīm. Tas labi darbojas arī logu blīvēšanai. Pretvēja blīvējums ir lieliska izolācija vēsās rudens-ziemas dienās un naktīs . Aiztur aukstumu ārpusē un saglabā siltumu dzīvoklī, samazinot apkures izmaksas un saglabājot dzīvokli siltāku. Caurvēja blīvējumu var veiksmīgi izmantot arī karstās dienās - tad tas nelaiž karstu gaisu dzīvoklī, kur ir patīkami vēsi.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.