Precīzs iekštelpu/āra termometrs ar higrometru - daudzpusīgs temperatūras un mitruma mērītājs mājai, virtuvei, dārzam, bibliotēkām un audzēšanas videi

0
Informācija
Preces kods: 61257
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Ruhhy
2,85€ Bez nodokļa: 2,36€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 2 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

HIGROMETRS + ANALOGAIS TERMOMETRS

  • UNIVERSĀLS PIELIETOŠANA - piemērots virtuvei, mājai, pārtikas vajadzībām, kā arī arhīviem, bibliotēkām utt. To izmanto arī augu audzēšanā un prasīgā audzēšanā.
  • ĀRĪ UN ĀRĪ - lietojams gan ēkās, gan ārpus tām (lietojot ārpus telpām, pasargājiet no tiešiem saules stariem un lietus). Ierīce ātri reaģē uz temperatūras un mitruma izmaiņām.

    DISKUSI - lieli, salasāmi ciparnīcas un rādītāji atvieglo vērtības nolasīšanu. Uz ciparnīcas ir 3 krāsas - zilā, zaļā un sarkanā, tās norāda temperatūras diapazonu no aukstas līdz karstai.

  • PAKARINĀŠANA UN NOVIETOŠANA - īpašs caurums uz kājiņas ļauj ierīci piekārt, piemēram, pie sienas. Pateicoties stabilai, ievelkamai kājai - pamatnei aizmugurē, ierīci var novietot, piemēram, uz plaukta vai galda virsmas.
  • SPECIFIKĀCIJA - termometra mērījumu diapazons: no -20 līdz +50 grādiem pēc Celsija ar gradāciju ik pēc 1; higrometra mērījumu diapazons: no 0 līdz 100 % ar 2 % dalījumu; kļūdas pielaide: termometra +/- 1 grāds pēc C, higrometra +/- 5 % relatīvā mitruma; izmēri (platums / garums): 7,5x7,5x1cm; svars: 43g.

SPECIFIKĀCIJA

  • termometra mērījumu diapazons: no -20 līdz +50 grādiem pēc Celsija ar 1. dalījumu.
  • higrometra mērījumu diapazons: no 0 līdz 100% ar 2% dalījumu.
  • kļūdas pielaide: termometra +/- 1 grāds C, higrometra +/- 5% relatīvā mitruma.
  • izmēri (platums / garums): 7,5x7,5x1 cm
  • svars: 43 g

Ideāls termometrs ar iebūvētu higrometru. Lieliski piemērots virtuvei, mājai, pārtikas vajadzībām, kā arī arhīviem, bibliotēkām utt. - visur, kur ir svarīgi mērīt ne tikai temperatūru, bet arī mitrumu.

Tas ir arī lieliski piemērots augu audzēšanai un prasīgu, piemēram, eksotisku dzīvnieku audzēšanai, kur svarīga ir gan temperatūra, gan mitrums.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.