Silikona elastīga aproce aproce aproce aproce ar kulonu Apple AirTag lokatoram melnā krāsā

0
Informācija
Preces kods: 26490
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Hurtel
3,80€ Bez nodokļa: 3,14€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams nekavējoties
Pieejamais daudzums: 3 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Silikona elastīga aproce aproce aproce aproce ar piekariņu Apple AirTag lokatoram

Vai vēlaties, lai brīvdienās vai ikdienas bērnu ceļojuma laikā uz skolu un no tās jūsu bērni vienmēr būtu zem kontroles? Jūs esat nonācis īstajā vietā, jo šis sīkrīks jums to atvieglos. Aprocesurs Wrist Band Air Tag Cases ir piederums, kas ļaus jums tajā ievietot AirTag raidītāju - drošā, ātrā un ērtā veidā. Uz rokas novietotais raidītājs ļaus jums noteikt bērna atrašanās vietu kartē.

Specifikācija

  • Tips: Futrālis-aproce AirTag raidītājam uz rokas
  • Materiāls: Materiāls: silikons
  • Uzstādīšanas metode: Uz rokas

Komplektā ietilpst

  • 1 x Korpuss - AirTag aproce

Svarīgākās funkcijas

  • Vienkāršs un stilīgs dizains
  • Viegli aiztaisāma
  • Ciets materiāls
  • Krāsu izvēle

Cietas konstrukcijas kvalitāte

AirTaga aproce ir izgatavota no cieta silikona, kas padara to izturīgu pret dažādiem mehāniskiem bojājumiem. Turklāt aprocē ievietotais AirTag raidītājs ir aizsargāts pret skrāpējumiem. Viss ir arī putekļu necaurlaidīgs, tāpēc varat būt droši, ka raidītājs netiks netīrs un bojāts, kas parasti nav grūti ar mazākiem bērniem.

Ērti kontrolējiet mazuli vai vecāku personu

AirTag futrālis galvenokārt tika radīts bērnu kontrolei un viņu drošībai. Tomēr, ja jūs aprūpējat vecāku cilvēku vai jūsu ģimenē ir cilvēks, kas cieš no atmiņas zuduma, šis sīkrīks būs lieliski piemērots arī šādā situācijā. Ar tās palīdzību jūs varēsiet viegli noteikt personas atrašanās vietu un izvairīties no liekiem nerviem, kas būtu jātērē tās meklēšanā.

Vienkārša montāža un lietošana

AirTag uzstādīšana ir ļoti vienkārša. Silikons ir elastīgs, tāpēc jūs varat viegli ievietot raidītāju tajā. Nākamais solis būs savienot to ar lietotni tālrunī, un viss - gatavs. Vajadzības gadījumā, kad esat noraizējies par savu bērnu, vienmēr varat palaist lietojumprogrammu un redzēt, kur viņš atrodas.

Josla ir aprīkota ar ērtu un vienkāršu aizdari, kas pazīstama, piemēram, no sporta jostām. Vienā daļā ir caurumi, bet otrā galā ir neliels tapa, kas ļauj to ērti piestiprināt pie rokas.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.