Futrālis austiņām AirPods 2 / AirPods 1 Silikona mīksts futrālis austiņām + karabīne karabīnei ar atslēgu piekariņu sarkans (D futrālis)

0
Informācija
Preces kods: 34921
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Hurtel
5,15€ Bez nodokļa: 4,26€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 3 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Futrālis austiņām AirPods - silikona, mīksts vāciņš austiņām + atslēgu piekariņš / karabīne / piekariņš

Vai jums pieder austiņas AirPods un uztraucaties, ka nejauši tās varētu salauzt? Izvēlieties izturīgu un funkcionālu futrālīti ar metāla gredzenu komplektā. Tā ir pilnīga aizsardzība pret skrāpējumiem, plaisām un... pazaudēšanu!

Silikona AirPods futrāļa ar karabīni galvenās priekšrocības:

  • Silikona vāciņš ar karabīni, pateicoties kuram jūs izvairīsieties no austiņu pazaudēšanas.
  • Vispusīgi aizsargā pret triecienu vai kritienu ietekmi
  • Tas piešķirs jūsu austiņām unikālu krāsu
  • Saderīgs ar vadu un bezvadu lādētājiem

Karabīne palīgā

AirPods futrālis ir ļoti parocīgs, taču tā mazā izmēra dēļ to var viegli pazaudēt. Tāpēc uzlieciet vāciņu ar atbilstošu karabīni - izmantojiet gredzenu, lai piestiprinātu austiņas pie somiņas, mugursomas vai tūristu somas.

Pārsegs mīksts, viegls, bet izturīgs

AirPods vāciņa silikons lieliski pieguļ austiņu oriģinālajai formai, neatstājot spraugas. Pārsegs ir ļoti viegls (2 mm biezs), taču tas lieliski aizsargā austiņas pret kritieniem, triecieniem un triecieniem.

Ātri atbrīvojieties no netīrumiem

Izvēloties no silikona izgatavotu vāciņu, jums nav jāuztraucas gan par bojājumiem, gan netīrumiem. Ja vēlaties atbrīvoties, piemēram, no pirkstu nospiedumiem vai nevēlamiem traipiem, vienkārši maigi noslaukiet vāciņu ar mitru drānu. Gatavs!

Funkcionāls futrālis piecās krāsās

AirPods silikona futrālis ir pieejams vairākās unikālās, elegantās krāsās. Komplektā iekļautajam karabīnam ir klasiska melna krāsa.

Uzlādējiet, kā vēlaties

Vai vēlaties uzlādēt savas austiņas bezvadu vai vadu režīmā? AirPods korpusiem nav nozīmes, kādu metodi izvēlaties - pārvalks ļauj uzlādēt austiņas, kā vien vēlaties. Jums vairs nav jānoņem vāciņš, ja vēlaties uzlādēt savas AirPods austiņas!

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.