Karšu bruņu futrālis apvalks apvalks priekš iPhone 12 Pro Card Wallet Silicone Air Bag Armor Black

0
Informācija
Preces kods: 29986
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Hurtel
1,60€ Bez nodokļa: 1,32€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Kartes bruņu futrālis Kabatas vāciņš vāciņš tālruņa kartes makam Silikona gaisa soma bruņu futrālis

Krāsains, izturīgs un pieskārienam patīkams telefona futrālis, kas padarīs svarīgāko priekšmetu glabāšanu vēl vienkāršāku. Precīzi piestiprinātie izgriezumi nodrošina netraucētu lietošanu bez mazākās ietekmes uz ierīces funkcionalitāti.

Pastiprināti elementi

Visu Card Armor Case raksturo īpaši izturīga apdare, kas garantē ierīces aizsardzību pret skrāpējumiem vai plaisām. Vēl lielākai drošībai piederuma stūri ir pastiprināti ar papildu plastmasas slāni. Tādējādi viedtālruņa malas, t. i., vietas, kas visvairāk pakļautas kritieniem, ir vēl labāk aizsargātas.

Kabatiņa banknotēm

Lielākā futrāļa priekšrocība un atšķirības zīme ir īpašs iebūvēts nodalījums kredītkartēm un banknotēm. Svarīgi, ka kabatiņa ir monolīta un ir vienota ar visu aksesuāra virsmu. Praksē tas nozīmē, ka atšķirībā no citiem šāda veida risinājumiem tā neatdalās, un lietotājam ir pilnīga garantija, ka viņa svarīgākie dati ir drošībā. Jums vairs nav līdzi jāņem pilna somiņa vai mugursoma - pietiek ar viedtālruni (kā parasti) ar piemērotu futrālīti kabatā.

Spilgtas krāsas

Pasteliski violeta vai koši sarkana? Vai varbūt klasiskais melnais un universālais tumši zilais? Card Armor Case ir plaša krāsu izvēle, pateicoties kurai ikviens var viegli izvēlēties ideālo toni. Krāsas neizbalē, tāpēc varat tās baudīt ilgu laiku.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.