Karšu futrālis Silikona maciņš Maciņš ar karšu slotu dokumentiem Apple iPhone 12 Pro Max rozā krāsā

0
Informācija
Preces kods: 27535
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Hurtel
4,25€ Bez nodokļa: 3,51€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Karšu futrālis silikona futrālis ar vietu kredītkartei

Ar perfekti pieskaņotu tālruņa vāciņu vien nepietiek. Vai gaidāt ko vairāk? Card Case ir radīts tieši jums. Funkcionālais aksesuārs liks jums aizmirst par pastāvīgu sekošanu līdzi savam makam - turpmāk dokumenti, kredītkartes vai banknotes jums vienmēr būs pa rokai. Jūs varat tos visus droši glabāt īpašā nodalījumā, ar kuru ir aprīkots karšu futrālis.

Pilnīga ierīces aizsardzība

Perfekti pieskaņots tālruņa korpusam, lieliski aizsargājot ne tikai aizmuguri, bet arī ierīces malas un sānus. Silikona karšu futrālis garantē arī aizsardzību pret netīrumiem, tostarp pirkstu nospiedumiem. Izmantojot tos, jūs arī izvairīsieties no nejaušas viedtālruņa izkrišanas no rokas - tas iespējams, pateicoties neslīdošajam pārklājumam.

Izturīgs futrālis ar modernu dizainu

Pasakaini krāsains, mīksts futrālis, lai gan izskatās neuzkrītošs, ir ļoti izturīgs. Ražošanā izmantotais silikons nodrošina izturību pret triecieniem. Šis neparastais materiāls padara futrālīti arī elastīgu - pielāgojas ierīces formai, vienlaikus to sastingrinot, nodrošinot aizsardzību pret bojājumiem.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.