Nillkin Super Frosted Shield korpuss priekš Samsung Galaxy A13 4G (Black)

0
Informācija
Preces kods: 1095403
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Nillkin
Garantija: 12 mēn.
8,40€ Bez nodokļa: 6,94€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Nillkin Super Frosted Shield korpuss priekš Samsung Galaxy A13 4G (melns)

Vēlaties aizsargāt savu tālruni? Tad izvēlieties Nillkin aizsargvāciņu! Futrālis ir izgatavots no izturīgiem un ilgmūžīgiem materiāliem, turklāt, pateicoties tā neslīdēšanas īpašībām, tas droši turēsies jūsu rokā. Izvēlieties funkcionalitāti un pilnīgu aizsardzību ar Nillkin!

Izcila kvalitāte

Nillkin futrālis ir radīts, pievēršot uzmanību detaļām. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes polikarbonāta, kas garantē izturību un uzticamību. Turklāt tas droši gulsies rokā, jo tā tekstūra ir raupja un tam piemīt pretslīdēšanas īpašības.

Garantēta drošība

Ar Super Frosted Shield korpusu jums vairs nav jāuztraucas par savu Samsung. Futrāļa malas ir izvirzītas, nodrošinot, ka tālruņa ekrāns ir aizsargāts, kad tas ir novietots uz līdzenas virsmas. Turklāt šis piederums ir īpaši izturīgs un uzrāda izturību pret nodilumu un skrāpējumiem.

Ērti lietojams

Jums nav jāuztraucas par ierīces darbības traucējumiem. Futrālī ir precīzi izgriezumi kamerai, pieslēgvietām un pogu vāciņiem, kas nodrošina pilnīgu piekļuvi saskarnēm. Turklāt tas nepiešķirs pārāk lielu apjomu jūsu viedtālrunim, jo ir plāns un viegls.

Ražotājs Nillkin
Modelis Super Frosted Shield
Materiāls Polikarbonāts
Savietojamība Samsung Galaxy A13 4G
Krāsa Melns
Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.