Xiaomi POCO X3 Pro - 3mk Matt Case melns

0
Informācija
Preces kods: 33742
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: 3mk Protection
13,05€ Bez nodokļa: 10,79€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 2 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

3mk Matt Case black- Stilīgs un izturīgs futrālis - matēts melns

Stilīgs - rotā jūsu viedtālruni, vienlaikus nodrošinot efektīvu aizsardzību

Testēts - Absorber125™ klase, PZH un RoHS sertifikāts

Izturīgs - pret netīrumiem, skrāpējumiem un krāsas maiņu

Dizainera aizsardzība

3mk Matt Case black ir unikāls, melns viedtālruņa futrālis, kas pierāda, ka augstākie tehniskie parametri un stilīgā apdare var iet roku rokā. Matētais melnais futrālis lieliski aizsargā jūsu ierīci un pārvērš to par īpaši modernu, elegantu aksesuāru. Inovatīvais materiāls (TPU - termoplastiskais poliuretāns) ir ļoti elastīgs un patīkams pieskārienam, efektīvi absorbē triecienus un gadiem ilgi saglabā savu sākotnējo estētiku. Struktūra nodrošina ērtu bezvadu uzlādi. Jūs varat iegādāties melnu matētu futrālīti versijā, kas pilnībā atbilst jūsu viedtālruņa modelim.

Kvalitāte un drošība

3mk Matt Case melnais dizains iet roku rokā ar kvalitāti un drošību. Tā noturība pret kritieniem ir pierādīta testos. Absorber125™ novērtējums nozīmē, ka viedtālrunis, kas aizsargāts ar 3mk Matt Case black, ir izturējis 26 kritienus no 125 cm augstuma - bez bojājumiem. Tas ir augstāks rādītājs nekā militārās klases standarts. Kritiena gadījumā futrālis absorbē trieciena spēku. Pateicoties paaugstinātajām malām, ir aizsargāta arī kamera. Matt Case veselības drošumu ir sertificējis PZH (Polijas Nacionālais higiēnas institūts), bet vides drošumu - RoHS sertifikāts.

Lielāka izturība

Nevajag vairs bieži un ekoloģiski bieži pirkt jaunus aizsargvāciņus savam viedtālrunim! Izvēloties 3mk Matt Case black, jūs varat baudīt nevainojamu estētiku un higiēniski tīru futrāli patiešām ilgu laiku. Matētais melnais futrālis ir izgatavots no ļoti izturīga un viegli kopjama materiāla, kas ir noturīgs pret lietošanas pēdām. Jūs varat ātri nomazgāt futrālīti ar ziepēm un ūdeni, mazgāt to veļasmašīnā kopā ar apģērbu un pat dezinficēt ar spirta bāzes līdzekļiem - neuztraucoties par krāsas vai formas zudumu.

Komplektā ietilpst:-3mk Matt Case melns
Garantija24 mēneši
Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.