Āra kosmosa korpuss Apple iPhone SE 2022 / SE 2020 / Apple iPhone 8 / Apple iPhone 7 cietais vāciņš ar želejas rāmi, caurspīdīgs

0
Informācija
Preces kods: 71089
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Hurtel
4,25€ Bez nodokļa: 3,51€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams nekavējoties
Pieejamais daudzums: 2 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Outer Space Case ciets futrālis ar želejas rāmi

Šis želejas futrālis tika radīts, lai nodrošinātu viedtālruņiem vēl labāku aizsardzību pret mehāniskiem bojājumiem kritienu vai triecienu rezultātā. Outer Space Case ir izturīgāks nekā klasiskais futrālis. Tas ir izgatavots no divām daļām - elastīga TPU rāmja un stingras aizmugures, kas izgatavota no PC, lai nodrošinātu vislabāko izturību. Tāpēc tajā ievietots tālrunis būs lieliski aizsargāts pret bojājumiem. Šis efekts panākts, pateicoties modernām tehnoloģijām, rūpīgi atlasītiem materiāliem un augsta līmeņa apdarei.

Svarīgākās iezīmes

  • Hibrīda korpuss ar stingru aizmuguri un elastīgu rāmi.
  • Caurspīdīgs dizains - neaizsedz viedtālruņa oriģinālo izskatu.
  • Izturīgs un izturīgs - No izturīga PC izgatavots pārklājums aizsargā ierīces aizmuguri, bet elastīgais TPU rāmis aizsargā tās malas.
  • Paaugstinātas brūces - Maigi paceltās malas papildus aizsargā ekrānu un kameras objektīvu.
  • Integrētās pogas - Tās bloķē visus netīrumus zem vāciņa.
  • Precīzi izgriezumi - garantē ērtu piekļuvi visām nepieciešamajām pieslēgvietām.
  • Vieta pavadiņai - Caurumi vāka sānos ļauj tam piestiprināt pavadiņu.

Lietotājam draudzīgs

Šis vāciņš ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu maksimālu tālruņa lietošanas komfortu. Tam ir izmantotas atsaucīgas pogas, kas aizsargā ierīces jutīgās vietas, vienlaikus nesamazinot to funkcionalitāti. Futrāļa malas ir precīzi izgrieztas austiņu un uzlādes ligzdu vietās, tāpēc kontaktdakšu ievietošana ir ļoti ērta. Izstrādājums labi iekļaujas rokā, nodrošinot pilnīgu ergonomiku un lietošanas komfortu.

Tālrunis ir drošs jebkurā situācijā

Futrālis aizsargās tālruni neatkarīgi no tā, kur atrodaties un ko darāt. Elastīgais TPU gēls neitralizē triecienus, bet cietais PC materiāls, kas izmantots vāciņa aizmugurē, aizsargā pret spēcīgu spiedienu. Pastiprinātās malas novērsīs jūsu iekārtas bojājumus kritiena gadījumā.

Stilīgs izskats bez kompromisiem

TPU gēls ir materiāls, kas nodrošina perfektu caurspīdīgumu un saules gaismas ietekmē neiegūst dzeltenu krāsu, tāpēc varat būt droši, ka tālrunis ilgi izskatīsies lieliski.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.