Ringke Bezel Styling Case Frame Aploksnes gredzens Samsung Galaxy Watch 5 44 mm / 4 44 mm sudrabs (nerūsējošais tērauds) (GW4-44-04)

0
Informācija
Preces kods: 122215
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Ringke
14,55€ Bez nodokļa: 12,02€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams veikalā
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

Ringke Bezel Styling Case Frame Envelope Ring for Smartwatch

Aizsardzība pret skrāpējumiem

Ringke ražotais Bezel Styling sērijas rāmītis ir paredzēts cilvēkiem, kuri vēlas izcelt savu viedpulksteni un vienlaikus pasargāt to no bojājumiem. Korpuss ir izgatavots no izturīga un viegla nerūsējošā tērauda. Tas aizsargā pulksteņa apmali pret skrāpējumiem un izveido nedaudz paceltu malu pie ekrāna, kas novērš ekrāna saskrāpēšanu, kad tas atrodas uz līdzenas virsmas.

Pilnīga kontrole

Precīzi pulksteņa formai pielāgotais korpuss nodrošina vieglu piekļuvi visām tā funkcijām. Perfekti izgatavotais rāmītis atbilst ierīces formai. Tik augsta precizitātes pakāpe ir panākta, izmantojot modernizētas CNC frēzēšanas mašīnas. Pateicoties tam, korpusa forma un virsma ir gluda un plāna.

Tas cieši pieguļ pie pulksteņa

Rāmīša iekšpusē esošais 3M līmlentes slānis to perfekti notur uz pulksteņa. Tajā pašā laikā tas ļauj viegli noņemt korpusu, kad nolemjat to nomainīt, piemēram, pret citas krāsas korpusu.

Korpuss ir viegli uzvelkams

Ringke Bezel Stylink uz sava viedpulksteņa var nēsāt ikviens. 3M līmlente nodrošina vieglu vāciņa piestiprināšanu un noņemšanu. Bez mazākiem bojājumiem. Līme ļauj pulksteni brīvi lietot. Tā ir izturīga pret karstumu un mitrumu. Iztur iegremdēšanu ūdenī aptuveni 1 stundu.

Uzmanību. Rāmīša montāža ir vienreizēja operācija , kas nozīmē, ka pēc korpusa noņemšanas to nebūs iespējams uzlikt atpakaļ uz pulksteņa, jo nolietojas līmlentes slānis.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.