Pavāru grāmata - 180 receptes no 90 atpazīstamākajiem baltijas šefpavāriem (pirmā Michelin zvaigzne Latvijā restorānam Max Cekot Kitchen)
Šajā grāmatā ir apkopotas 180 receptes no 90 Baltijas reģiona izcilākajiem šefpavāriem. Tā piedāvā neaizmirstamu kulināro ceļojumu caur visām trim Baltijas valstīm, atklājot katras no tām unikālās ēdiena kultūras. Grāmatas galvenais mērķis ir iepazīstināt lasītājus ar daudziem talantīgiem šefpavāriem gan no Latvijas, gan no mūsu kaimiņvalstīm. Īpašu uzmanību pelna recepte no Max Cekot, kas ir pirmais šefpavārs Latvijā, kurš saņēmis prestižo "Michelin" zvaigzni.
Izmērs | 230mm x 280mm |
Lapaspuses | 432 |
Izdevējs | SIA Apus |
Tipogrāfija | Jelgavas Tipogrāfija |
Receptes | 180 + 18 |
Šefpavāri | 90 |
Ēdienu influenceri | 10 |
Valodā | Angļu |
Svars | 2 kg |