Uzlabots daudzfunkcionāls deguna un ausu trimmeris ar ātrās tīrīšanas tehnoloģiju un ergonomisku dizainu precīzai sejas kopšanai

0
Informācija
Preces kods: 61183
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Unbranded
3,70€ Bez nodokļa: 3,06€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams nekavējoties
Pieejamais daudzums: 1 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski


DEGUNA UN AUSU TRIMMERIS
1. MULTIFUNKCIONĀLS - prezentētais deguna un ausu trimmeris ir moderna ierīce, kas ir ideāli piemērota deguna un ausu matiņu griešanai, un to var veiksmīgi izmantot arī sejas matiņu un uzacu apgriešanai.
2. MŪSDIENĪGA - deguna un ausu epilators ir mūsdienīgs piederums, kas aprīkots ar modernu sistēmu pret iegriezumiem un matiņu izraušanu, kā arī modernu tehnoloģiju, kas efektīvi novērš ādas kairinājumu.
3. Ļoti viegla tīrīšana - piedāvātais trimmeris ir ļoti viegli tīrāms. Pēc lietošanas viss, kas jums jādara, ir jāiztīra to ar komplektā iekļauto birstīti.
4. ERGONOMISKA FORMA - profesionālajam deguna un ausu trimmerim ir viegls dizains un ergonomiska forma, pateicoties kurai tas lieliski iederēsies jebkurā rokā. Tas būs lieliski piemērots ne tikai mājās, bet arī ceļojot.
SPECIFIKĀCIJA 5 - Barošanas avots: AA baterija (nav iekļauta komplektā); izmēri (garums/platums): AA baterija (nav iekļauta komplektā); izmēri (garums/platums): 1 AA baterija (nav iekļauta komplektā): 1 AA baterija (nav iekļauta komplektā): 12,5x2,7 cm; svars: 58 g; izmēri (izmēri) (baterija): 1,5x2,7 cm; svars: 58 g.
SPECIFIKĀCIJAS
barošanas avots: 1 AA baterija (nav iekļauta komplektā)
izmēri (garums/platums): (garums/platums): (garums/platums): (baterija (akumulators): 12,5x2,7 cm
svars: 58 g
IERĪCES Komplektā ietilpst
ausu un deguna trimmeris
tīrīšanas birstīte
pārklājums, kas pārklāj asmeni
Prezentētais deguna un ausu trimmeris ir moderna un daudzfunkcionāla ierīce, kas lieliski noder deguna un ausu matiņu griešanai, kā arī to var veiksmīgi izmantot sejas matiņu un uzacu apgriešanai. Deguna un ausu trimmera precīzie asmeņi ātri un nesāpīgi noņems visus nevēlamos matiņus.
Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.