4 gab. ķīniešu kausiņu terapijas gumijas bumbiņu komplekts - ķermeņa un sejas masāža grumbu un celulīta mazināšanai

0
Informācija
Preces kods: 76035
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Soulima
6,45€ Bez nodokļa: 5,33€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams nekavējoties
Pieejamais daudzums: 2 gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

ĶĪNAS GUMIJAS BUMBIŅAS - 4 KOMPLEKTI

? LIELS KOMPLEKTS - komplektā ietilpst 4 dažāda izmēra burbuļi ar iekšējo diametru 6,5 cm, 5 cm, 4 cm, 2,5 cm . Baļķošana ir ārstnieciska metode, kas pazīstama jau tūkstošiem gadu, tie palielina ne tikai organisma pretestību. Tās plaši izmanto medicīnā un kosmetoloģijā.

? BUMBUĻU MASĀŽA APSTIPRINA - grumbu samazināšanu; vēdera tauku samazināšanu; ķermeņa formas veidošanu; samazina celulītu; tonizē un nostiprina ādu; uzlabo un stimulē asinsriti, stimulējot limfātisko sistēmu; attīra ādas poras un izvada toksīnus no ādas audiem; palīdz noņemt pietūkumu no sejas; tā atslābina muskuļu sasprindzinājumu un veicina kosmētikas līdzekļu uzsūkšanos.

? Daudz pielietojumu - katram burbulim ir savs mērķis. Lielākais burbulis kalpo lielu ķermeņa daļu, piemēram, vēdera, sēžamvietas un augšstilbu masāžai. Lielais - mazākām ķermeņa daļām, piemēram, teļiem vai bicepsiem. Vidējais un mazais lieliski noderēs kakla masāžai un pat sejas vai kakla masāžai.

? LIETOŠA IZMANTOJAMĪBA - ar masāžu ar kausiem var tikt galā ikviens, tā ir patiešām vienkārša. Pietiek pienācīgi ieeļļot ādu, piemēram, ar olīvu, un atbilstoši saspiest burbuli, uzlikt to uz ādas un atlaist - tad burbulis "pielips" pie ādas, un jūs varat veikt masāžu.

? SPECIFIKĀCIJA - paredzētais pielietojums: ķermeņa un sejas masāža; iekšējais diametrs: 6,5 cm, 5 cm, 4 cm, 2,5 cm; svars: 0,365 kg; svars iepakojumā: 0,370 kg.

Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.