Ādas detoksikācijas mitrā un sausā masāžas birste - pretcelulīta, pīlinga, asins cirkulāciju veicinoša, ar dabīgiem Schima Superba sariem ikdienas ķermeņa kopšanai.

0
Informācija
Preces kods: 63016
Preces stāvoklis: Jauns
Ražotājs: Iso Trade
2,60€ Bez nodokļa: 2,15€
Preces pieejamība
Prece ir pieejama Brīvības gatvē 224b, Rīga
Pieejams nekavējoties
Pieejamais daudzums: 10+ gab.
Šis produkta apraksts ir tulkots automātiski

SAUSA UN MITRA MASĀŽAS BIRSTE

  • IDEĀLS DIENAI - ķermeņa masāžas birste ir ideāls aksesuārs ikdienas ādas kopšanai. To var izmantot gan mitru, gan sausu, un tās labvēlīgo ietekmi uz ādas stāvokli, iespējams, novērtēs ikviena sieviete.

  • IEDARBOJAS ANTI-CELLULITĪTAM - birstei ir īpaši sariņi. Tās masē ādu, iedarbojoties pret celulītu un novēršot apelsīna mizas veidošanos. Ikdienas masāža palielinās ādas tvirtumu un elastību.

  • DZĪVINA ĀDU UN IZGLUDINA TO - dabīgā masāžas birste lieliski pīlingo veco epidermu, ļaujot atvērties porām. Pēc masāžas āda kļūst gludāka un patīkamāka pieskārienam, vienlaikus tā labāk uzsūc kopšanā izmantoto kosmētiku.

  • PALĪDZĒJA IZŅEMT NO ĶERMEŅA TOKSĪNUS - ķermeņa masāžas birste lieliski stimulē asinsriti. Tas atvieglo toksīnu izvadīšanu no organisma. Tas attīra ķermeni un stimulē limfātisko sistēmu.

  • SPECIFIKĀCIJA - materiāls: schima superba + sari, pretcelulīta, ikdienas ķermeņa kopšanai, izmēri: 6,5 / 12 / 3 cm, svars: 0,083 kg, svars iepakojumā: 0,113 kg, izmēri: 6,5 / 12 / 3 cm.
Rakstīt atsauksmi
Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.